Fokbeleid

Wij fokken op kleine schaal rastypische, gezonde, sociale en vrolijke honden. Het welzijn van onze honden en dus ook pups staat voorop.
Onze pups groeien op in de woonkamer en zijn dus vanaf geboorte gewend aan huisgeluiden: in- en uitlopen van mensen, huishoudelijke apparaten en tuingereedschappen, keukengeluiden als potten en deksels, enz. We nemen de pups mee in de auto, op visite en naar openbare plekken, zodat ze aan de wereld buiten de woonkamer kunnen wennen. Als het weer het toelaat mogen ze stoeien in de tuin. Op deze wijze zorgen we voor een goede start van de socialisatie, hetgeen zeer belangrijk is.

Wij fokken met gezonde, evenwichtige ouderhonden, die bijvoorbeeld niet angstig of nerveus zijn. Karakter is voor ons zeker zo belangrijk als uiterlijk.
Wij proberen service te bieden voor onze klanten, informatie te verstrekken en ook na de koop te blijven fungeren als vraagbaak en raadgever, indien men dat wenst. We willen graag onze kennis met u delen over opvoeding en verzorging.